Waarom Young Living?

Bijgewerkt: 3 sep 2019

Er zijn zoveel etherische oliën op de markt, zoveel winkels waar je deze oliën kan verkrijgen. Waarom zou je dan voor Young Living moeten kiezen?

Ten eerste, je móet natuurlijk helemaal niets! Het is helemaal aan jezelf.

Ik kan wel vertellen waarom ik voor Young Living heb gekozen, en zal blijven kiezen.


Wist je dat er op een flesje olie al '100% puur' mag staan, als het slechts een fractie pure olie bevat? Dat de rest van het flesje aangevuld is met draagolie, alcohol of synthetische opvulling maakt dan niet uit. Maar in mijn optiek is 100% alles. Het volledige flesje. Dus niet opgevuld. De oliën van Young Living zijn écht 100% puur. Alleen olie, niets meer, niets minder. Kijk, daar hou ik van.

Verdunde olie ruikt misschien lekker, maar ik kreeg er altijd hoofdpijn van. Dat vond ik zo jammer! Toen ik met Young Living in aanraking kwam, merkte ik pas het verschil. Pure olie ruikt soms heel anders dan dat je gewend bent. Maar de effecten zijn daarentegen grandioos. Niet alleen de geur, maar ook de werking met slechts één druppel.

De oliën van Young Living zijn afkomstig van hun eigen boerderijen, partnerboerderijen en gecertificeerde Seed to Seal leveranciers. Dit gebeurt op een bewuste manier en met respect voor lokale gemeenschappen en ecosystemen. Leveranciers worden geselecteerd en gekeurd aan de hand van vijf criteria: bestaande relaties, Seed to Seal specificaties, bindende overeenkomsten, strenge testen en voortdurende controles. Van het planten van het zaadje tot het bottelen van de olie, alles heeft Young Living in eigen beheer.

Als een bepaalde olie niet door de strikte kwaliteitseisen komt, wordt de hele batch afgekeurd. Zo ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit.


Ook maakt Young Living zich hard voor de mensheid. De missie van de Young Living Foundation is bijvoorbeeld om mensenhandel uit de wereld te helpen, alle kinderen op de wereld naar school te laten gaan, en om hun essentiële oliën in elk huishouden op de wereld te introduceren. Of dit nu een villa is in Zweden, of een plaggenhutje in Nigeria. Ze zetten zich maximaal in voor een betere wereld.


De community van Young Living is een fijne groep mensen. Het is zo belangrijk dat je iemand vindt die je goed wegwijs maakt in de wondere wereld van essentiële oliën. Wanneer jij je met de juiste mensen omringt help je elkaar groeien. Wij staan voor elkaar klaar met raad en daad en gunnen elkaar onze successen!

Als je je daarbij ook bedenkt dat Young Living al 25 jaar bestaat en wereldleider is op deze markt, geeft dat toch een veilig en vertrouwd gevoel.


Voor mij dé belangrijkste redenen om voor Young Living te kiezen!61 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven