Mijn verhaal

Bijgewerkt: 6 okt 2020

In 2018 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de oliën van Young Living, een vriendin kende ze al, en via haar posts op social media las ik wat de oliën kunnen betekenen voor je lichaam, emoties en zelfvertrouwen.

En daar schortte het nogal aan, dat zelfvertrouwen.

Als kind paste ik nooit in het plaatje, had niet veel aansluiting bij leeftijdsgenootjes en was vaak op mezelf. Altijd buiten maar vaak alleen. Ik had daar weinig problemen mee, ik zat lekker in mijn eigen wereld. Op de basisschool werd ik vaak buitengesloten, gepest, uitgelachen... geen leuke dingen. Ik kan me nog herinneren dat de hele klas werd uitgenodigd voor een kinderfeestje, behalve ik.

Op de middelbare school werd het beter, ik wist me te conformeren aan de rest, al bleef ik altijd mijn eigen persoon. Ik liep in wijde skate-kleding terwijl de rest van de school al-dan-niet half kaalgeschoren liep te hakken ;)

Al met al heb ik een hele fijne tijd gehad op de havo!


In 2000 heb ik mijn diploma gehaald en ben ik als 17-jarige bij de Koninklijke marine in dienst gekomen, als matroos van de verbindingsdienst. Ik heb veel van de wereld gezien, veel gevaren, ook in missiegebieden geweest waardoor ik de status van veteraan heb. In 2004 leerde ik Roy kennen, en we waren beide op slag verliefd. In 2006 ben ik aan wal gaan werken en werd ik zwanger van onze dochter Sam. We zijn in 2008 getrouwd, en na een aantal miskramen en uiteindelijk zware medicatie om zwanger te blijven, volgde in 2011 onze zoon Jilles. Ons gezin was compleet!

Ik had alles wat mijn hartje begeerde, alleen die leuke baan was er nog niet.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij de marine, al was ik dan 'maar' matroos. Maar ik heb altijd geweten dat ik veel meer kon, en heb altijd geroepen 'mijn tijd komt nog wel!'.


Daarom heb ik niet stil gezeten, ik wist dat een carrière als militair er niet in zat, daarvoor was mijn vakgebied teveel veranderd en vond ik mijn werk helemaal niet meer leuk. Ik heb allerlei studies gedaan, van directiesecretaresse en psychologie, tot pedagogisch medewerker.

Met ons gezin hebben we van 2015 tot 2018 op Curacao gewoond en gewerkt, dat was een bijzondere tijd waarin we allemaal veel geleerd hebben.

Maar toen kwam voor mij het moment dat ik echt de dienst uit moest. Ik was inmiddels 35 en nog steeds 'maar' matroos. En dan word je dus ontslagen..

Ik was dan ook ontzettend blij toen ik een baan kreeg als burgermedewerker bij de marine, ik was inmiddels mijn halve leven werkzaam bij de marine, en dat vormt je toch!

Maar toen begon het... het uniform ging uit, ik mocht nu in mijn eigen kleding naar kantoor, en ik mocht gewoon mezelf zijn in plaats van Matroos!

Maar... wie was ik dan? En kan ik dit wel?

Ik kreeg een kleine identiteitscrisis en merkte dat zo'n uniform heel handig is als een soort schild, bij de marine ben je je rang, en wanneer mensen weinig van je verwachten (je bent immer slechts matroos), valt het altijd mee en zijn ze snel onder de indruk!

Nu was ik mezelf, en voelde me behoorlijk naakt in mijn eigen kleding.

Zelfvertrouwen? Ik dacht dat ik het had, maar ik kwam er achter dat ik mijn zelfvertrouwen samen met mijn uniform had uitgetrokken toen ik de dienst verliet als militair.


Toen kwam begin 2019 het omslagpunt, ik leerde de oliën van Young Living kennen!

Ik heb de starterkit aangeschaft en ben alle oliën consistent gaan gebruiken. En mijn zelfvertrouwen kwam terug, eindelijk ontdekte ik mijn eigen identiteit.

En niet alleen dat, maar ook binnen mijn gezin merkte ik veranderingen, ik zette de oliën voor van alles in, en zag zoveel mooie dingen gebeuren...!

Ik raakte geïnspireerd en ontdekte dat ik dolgraag de rest van de wereld ook wil laten kennismaken met deze oliën. Daarom ben ik kort daarna de business gaan doen.

En hiermee ontdekte ik dat dit is wat ik écht wil, en dat dit is waar ik goed in ben.


Mijn doel?

Mensen helpen bij hun behoeftes, mensen wegwijs maken in de wereld van essentiële oliën en mijn eigen team opbouwen. Zodat mijn gezin straks ultieme financiële vrijheid heeft en wij alles kunnen doen wat we willen, terwijl we mensen blijven helpen, en de wereld een stukje mooier maken.

Ik heb het altijd al geroepen... mijn tijd komt nog wel. En mijn tijd is nu gekomen!

Jij kan dit ook, het enige wat je hoeft te doen is die starterkit aanschaffen, verliefd worden op de producten en het delen met andere mensen.


Doe je mee?


45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven