Hoe gebruik ik de oliën?

Er zijn verschillende manieren om de werking van de oliën te ervaren;

* Aromatisch: Door middel van een diffuser. Een diffuser werkt met hele snelle trillingen waardoor de olie en het water verneveld worden. Het is een makkelijke en veilige manier om kennis te maken met de oliën. En het ziet er ook nog eens heel gezellig uit!

Tevens kan je rechtstreeks uit het flesje ruiken voor een snelle ' kick'. Bijvoorbeeld peppermint, als je een oppeppertje nodig hebt.

* Op de huid: Je kan een druppel in je handpalm druppelen, even met de klok mee wrijven en daarna inhaleren. Maak met je handen een 'kapje' over je neus en adem rustig in en uit. Heerlijk om op deze manier de dag te beginnen met een aardende olie zoals Frankincense. Verder kan je de oliën ook op de huid smeren. Geadviseerd wordt om ze altijd te verdunnen met een draagolie zoals de V6 olie van Young Living. Je kan er bijvoorbeeld ook olijfolie, kokosolie of sesamolie voor gebruiken maar daar zit vaak een luchtje aan of is heel vettig op de huid. V6 olie van Young Living is geurloos en niet vet, en de geuren van de oliën blijven langer hangen als je het verdunt met V6 draagolie.

*Inwendig: Young Living heeft een speciale lijn van + oliën die ook voor inname goedgekeurd zijn. Zelf begin ik elke dag met een glas water en een druppel citrusolie. Een supergoed begin van de dag! Ook gebruik ik Orange en Lemon om mee te bakken en zijn er oliën waarmee je kan koken.


Je kan de oliën ook in een bad doen, zelf vind ik lavendel heerlijk! Of een druppeltje R.C. tijdens het douchen op de muur. Zorgt voor een echt SPA gevoel!130 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven