Bestel hier jouw Premium Starterkit

Bijgewerkt: 3 sep 2019

Hey! Wat super dat jij het leven van jou en je geliefden op een positieve manier wil veranderen! Hieronder kan jij jouw Premium Starterkit bestellen, ik zal je stap voor stap uitleggen hoe. Vind je het prettiger als ik het voor je doe? Stuur me dan een berichtje en ik doe het met alle liefde voor je! Ok, hier komt 'ie:


Klik op de volgende link: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=19371051&enrollerid=19371051&isocountrycode=NL&culture=nl-NL&type=member Als het goed is, staat 'Lid' aangevinkt en is het nummer 19371051 bij sponsor en introductiepersoon ingevuld.


Klik rechts onderaan op 'doorgaan' en daarna nogmaals op 'doorgaan'.


Scroll op de volgende pagina rechts onderaan door naar 'Ga verder zonder Starter Kit.'

Waarom bestellen zonder starterkit? Je bestelt je kit beter via Essential Rewards om verzendkosten te besparen. Je zit hiermee nergens aan vast en je kan altijd opzeggen, maar het scheelt je wel ongeveer € 5,- aan verzendkosten. Scheelt toch!


Vul hierna de gevraagde gegevens in. Bedenk een gebruikersnaam, wachtwoord en pincode. Deze gegevens heb je later nodig om in te kunnen loggen. De pincode is alleen van belang om jouw identiteit bij de klantenservice te kunnen verifiëren. Kies een makkelijke pincode die je met mij kan delen, op deze manier kan ik als jouw upline ook dingen voor je regelen bij de klantenservice als dat nodig is.


Kies voor ‘persoonlijk’, ga akkoord met de voorwaarden en klik rechts onderaan op 'Ga akkoord' en 'ga verder.'


Je krijgt nu de bevestiging dat je aanmelding gelukt is. Je account is aangemaakt.

Log nu even uit, en daarna weer opnieuw in met je inloggegevens.


Kies nu aan de linkerkant voor 'Essential Rewards' en bevestig dat je deel wilt nemen.

Als je in het witte zoekvenster 'starter' intypt, krijg je een hele lijst met starterkits. Kies dan voor de NL-versie van de Aria of Dewdrop diffuser, afhankelijk van welke je wilt hebben.


Wil je ook de fijne V6 draagolie meebestellen? Dat is helemaal een goede deal, want dan krijg je meteen een gratis promo van die maand! Dat kan een olie zijn of een ander product zoals tandpasta! Tik dan in de Essential Rewards- zoekbalk ' V-6 ' in en je ziet de draagolie verschijnen.


Als je klaar bent met toevoegen kies je rechts onderin voor 'Maandelijkse bestelling opslaan'.


Nu gaan we de betaalwijze toevoegen. Als je een creditcard hebt, is dat het makkelijkst en snelst om te betalen. Je kunt ook via Pay Pal of bankoverschrijving betalen. Bij een bankoverschrijving moet contact worden opgenomen met de klantendienst op 020-797 58 09 om dit te regelen.

Je mag ook contact opnemen met mij, zodat ik het voor je kan regelen.


Klik vervolgens rechts onderin je scherm op 'Bestelling plaatsen'.


Jaaaaa en dan begint het Grote Wachten!

Je hebt een geweldig begin gemaakt om je leven te veranderen, je zult hier geen spijt van krijgen. Als je nog vragen hebt, mail me gerust of laat een berichtje achter op de chat.

Of word lid van mijn Facebook groep Loliefantje en ik help je met al je vragen!


121 keer bekeken

Alles wat op deze website gedeeld wordt is alleen van toepassing op de essentiële oliën van Young living.

Ik ben geen arts, stel geen diagnose, behandel geen ziektes en geef geen medisch advies. Ook al zijn de essentiële oliën van Young Living veilig te gebruiken, ik raad je altijd aan om bij medische klachten of voorgeschreven medicatie eerst je behandelend arts te raadplegen, voor dat je overgaat tot het gebruik van de oliën.

 

De informatie die ik hier deel is bedoeld voor educatie doeleinden. 

©2019 by l' Oliefantje.